ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μέχρι (1) ημέρα πριν από την ημερομηνία παράδοσης και μόνο εφόσον το προϊόν που έχει επιλέξει ο πελάτης δεν έχει τροποποιηθεί από την αρχική του μορφή. Σε αυτή τη περίπτωση σας επιστρέφεται ακριβώς το ποσό για το οποίο έχετε χρεωθεί.

Δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις παραγγελιών που υποβάλλονται αυθημερόν για εκτέλεση την ίδια ημέρα. Ακόμη και στη περίπτωση όπου ο αποστολέας "αλλάξει γνώμη" και δεν επιθυμεί την αποστολή των μπαλονιών, μπορούν αυτά να μην αποσταλούν αλλά η χρέωση του αρχικού ποσού δεν επιστρέφεται. Αυτό συμβαίνει διότι μόλις λάβουμε μία παραγγελία προχωρούμε αμέσως στη κατασκευή του σχετικού προϊόντος επεξεργαζόμενοι τα μπαλόνια που είναι απαραίτητα, τα οποία με την πιθανή ακύρωση της παραγγελίας είναι αδύνατο να τα επιστρέψουμε στη θέση τους στην αρχική τους κατάσταση χωρίς τη σχετική ζημιά.

Παράπονα σχετικά με την καλή ποιότητα των παραδιδόμενων προϊόντων γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ την ίδια ημέρα της παράδοσης και ΜΟΝΟ από τον αποστολέα (ο οποίος έχει χρεωθεί και την αξία αυτών) και όχι μεταγενέστερα, εγγράφως με e-mail. Σε αυτές τις περιπτώσεις αποστέλλουμε αμέσως αντιπρόσωπό μας στον παραλήπτη της παραγγελίας, ελέγχουμε το προϊόν και εφ' όσον πράγματι διαπιστώσουμε πρόβλημα, αντικαθιστούμε αυτό με νέο.  Για αποστολές οι οποίες αφορούν προορισμούς την υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό η εταιρία μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχών παράπονα διότι τα προϊόντα παρασκευάζονται από συνεργαζόμενα μέλη και όχι από το δικό μας εργαστήριο. 


Τιμές Προϊόντων 

Οι τιμές στα προϊόντα είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον τόπο παράδοσης και διευκρινίζονται ή μέσα στο σύστημα πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία μόλις ο αποστολέας συμπληρώσει το Τ.Κ της περιοχής που επιθυμεί να αποσταλθούν ή ύστερα από επικοινωνία με το www.bouboukis-balloons.gr